Линди, твоята половинка споделя ли начина ти на живот, на хранене , пречиствания и т.н. ?Да, имам общо с рода Камбурови. На баба ми сестра й /и двете са починали/ е омъжена за Петър Камбуров , който да е жив и здрав, все още живее на село в общата ни къща. Т.е. той е дядо на братовчедите ми, аз също съм отраснала с него, и донякъде го имам за свой дядо. Доколкото знам те са голям род, той има една сетра, леля Наца. Явно дядото на твоя мъж е бретовчед на нашия дядо. В коя част на Сваленик е къщата Ви и как се казват баба му и дядо му на твоето момче? Няма как да не се познават.
Къде сте русенциии :)
Започната от escapegirl, юни 24 2010 19:30
31 отговора на тази тема
Публикувано 01 февруари 2012 - 19:11
Линди, много хубаво, че си срещнала подходящия човек , аз дълго но го срещах или когато си мислех, че съм го открила, се оказва, че това не е бил моят човек. Преди съжалявах за изгубеното време, но след това реших, че за да съм това, което съм сега, е трябвало да мина по този път и да науча житейския си урок. Благодарение на предишните си 2 много "силни" и дълги връзки, сега знам какво искам, какво ме прави щастлива, как да се чувствам свободна, колко е хубаво да мечтая, да се радвам на всеки миг от живота си. Сега се надявам и вярвам , че съм срещнала своята "половинка".
Линди, твоята половинка споделя ли начина ти на живот, на хранене , пречиствания и т.н. ?Да, имам общо с рода Камбурови. На баба ми сестра й /и двете са починали/ е омъжена за Петър Камбуров , който да е жив и здрав, все още живее на село в общата ни къща. Т.е. той е дядо на братовчедите ми, аз също съм отраснала с него, и донякъде го имам за свой дядо. Доколкото знам те са голям род, той има една сетра, леля Наца. Явно дядото на твоя мъж е бретовчед на нашия дядо. В коя част на Сваленик е къщата Ви и как се казват баба му и дядо му на твоето момче? Няма как да не се познават.
.
Публикувано 07 февруари 2012 - 17:12
Е те тва е... Само агенция за откриване на роднини и сродни души не бяхме ставали
Забавно ми е как много хора не знаят какво пропускат, че не пишат и те да открият свои съмишленици, ментори, наставници, тутори, роднини, близки и сие
Ето който се престраши, докъде я докара
))
Публикувано 07 февруари 2012 - 22:57
Ами Миленка - -виж колко
хубаво
!
Хи-хи,Сабинка,много често подходящото се среща след доста години с неподходящото
Правилно разсъждаваш - не трябва да съжаляваш - обърни внимание на подписа ми.
А относно родата
аз като един малък Шерлок Холмс,установявам,че моят мъж трябва да е втори братовчед с твоите братовчеди,защото неговият баща/починал е /и въпросният дядо,за който споменаваш,са първи такива.То стана -на баба Злата шуря и
Къщата ни е към горният край на селото
разбра ли към кой горен?!
Относно моя начин на живот-мъжът ми се съобразява напълно с мен,но на този етап не прави всичко,което аз правя.Ако настоявам,съм убедена ,че ще стори това или онова,но аз съм на принципа бавно ,но сигурно.Човек сам трябва да се убеди в истиността на нещата.А и съзнанието на хората по различно време може да се пречупи.Въпреки всичко,когато живееш с човек,който се храни по различен начин,няма начин да не започнеш да четеш съдържанието на етикетите и да обръщаш внимание на доста неща,които до този момент са ти убягвали - та било то дори и несъзнателно
Получават се доста комични ситуации.
хубаво
Хи-хи,Сабинка,много често подходящото се среща след доста години с неподходящото
Правилно разсъждаваш - не трябва да съжаляваш - обърни внимание на подписа ми.
А относно родата
Относно моя начин на живот-мъжът ми се съобразява напълно с мен,но на този етап не прави всичко,което аз правя.Ако настоявам,съм убедена ,че ще стори това или онова,но аз съм на принципа бавно ,но сигурно.Човек сам трябва да се убеди в истиността на нещата.А и съзнанието на хората по различно време може да се пречупи.Въпреки всичко,когато живееш с човек,който се храни по различен начин,няма начин да не започнеш да четеш съдържанието на етикетите и да обръщаш внимание на доста неща,които до този момент са ти убягвали - та било то дори и несъзнателно
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!
Публикувано 07 февруари 2012 - 23:53
Eeee, Линди, добре че си ти (и още 1-2-ма) да се разпишете. Не знам какво стана, ама повечето май ни теглиха една голяма последните дни. Хахахах
Публикувано 08 февруари 2012 - 13:01
Верка-не се тревожи мила,има и такива моменти.Независимо дали тук влизат двама или сто и двама,вие вашето очарование никога няма да го загубите.Вашият личен опит е голяма сила и наистина повлиявате на много хора
Публикувано 08 февруари 2012 - 15:55
Права си - не е важно количеството, а качеството. 
Не се трвожа аз.
Не се трвожа аз.
Публикувано 11 февруари 2012 - 11:40
Пинко, понякога мъжете имаме склонността да правим точно обратното на всичко, което ни се натяква, така че според мен си заела много правилни позиции по случая. Четенето на етикети у теб постепенно ще се предава като навик и у половинката, а покрай твоя начин на хранене и промени няма как и той да не се повлияе поне мъничко. Но най-важното е всеки да избере своя момент да започне промените, а не някой да го тласка, бута и да му се цупи и сърди за отпора. Иначе относно роднините, ще добавя версията, която се знае по нашия край - "На баба Злата на шурито сестрин син"
Публикувано 13 февруари 2012 - 21:35
Миленка - напълно споделям мнението ти - например,преди изобщо не занеше какво е това "Е"-та,а сега бяга от тях като от огън 
Сабинка къде се скри.- и аз ти пожелавам успешен бизнес.Да не ви е затрупал снега в Русе.....всъщност не е ,защото информацията ми е актуална ,там вятъра ви мори доста.
Сабинка къде се скри.- и аз ти пожелавам успешен бизнес.Да не ви е затрупал снега в Русе.....всъщност не е ,защото информацията ми е актуална ,там вятъра ви мори доста.
Публикувано 18 февруари 2012 - 20:31
Тук съм Линдоринка
,
само че нещо я окъках, болничка съм, но ще се оправя. Нещо ми писна цял месец от този сняг и студ, от работа-вкъщи, добре че на 14 -ти поне излязохме да отпразнуваме празника, че очите ми да видят нещо различно. Нещо ми е еднообразно и изнервено напоследък, но ще ми мине. Ето сега се връщам от вечеря от нашите-ами те не спряха да говорят само за ядене- за свинско, свинска мас и тем подобни производни. Кога ще проумее по-старото поколение, че съществува и друг вид храна, освен това? Яде им се това-онова, а пък се вземат таблетки против холестерол, омег-3 и не знам си още какво...Аз съм кривата естествено, но аз си мълча и не им се опъвам вече, да правят каквото си искат.Била съм голям инат , все дават на приятелчето ми храна, за да не умре от глад с мен и т.н. Затова предпочитам да си стоя и да си гледам филмчета и да си слушам музичка вкъщи. А като се усамотя / или когато моето момче не е на работа и е с мен/ и си мечатя, набелязвам си цели, и си казвам,че рано или късно ще ги осъществя.
Между другото, днес в Русе малко се постопли. Снегът започна лека -полека да се топи. Онзи ден направих страхотни снимки на заледения Дунав, беше много красиво, беше като една бяла приказка. Явно ми липсва допира с природата, ама то в тази зима няма човек къде да мръдне. Чакам да пукне пролетта, че да се порадвам малко на дръвчетата, на цветята, да отида на село и да си насея собствени зеленчуци.
само че нещо я окъках, болничка съм, но ще се оправя. Нещо ми писна цял месец от този сняг и студ, от работа-вкъщи, добре че на 14 -ти поне излязохме да отпразнуваме празника, че очите ми да видят нещо различно. Нещо ми е еднообразно и изнервено напоследък, но ще ми мине. Ето сега се връщам от вечеря от нашите-ами те не спряха да говорят само за ядене- за свинско, свинска мас и тем подобни производни. Кога ще проумее по-старото поколение, че съществува и друг вид храна, освен това? Яде им се това-онова, а пък се вземат таблетки против холестерол, омег-3 и не знам си още какво...Аз съм кривата естествено, но аз си мълча и не им се опъвам вече, да правят каквото си искат.Била съм голям инат , все дават на приятелчето ми храна, за да не умре от глад с мен и т.н. Затова предпочитам да си стоя и да си гледам филмчета и да си слушам музичка вкъщи. А като се усамотя / или когато моето момче не е на работа и е с мен/ и си мечатя, набелязвам си цели, и си казвам,че рано или късно ще ги осъществя.
Между другото, днес в Русе малко се постопли. Снегът започна лека -полека да се топи. Онзи ден направих страхотни снимки на заледения Дунав, беше много красиво, беше като една бяла приказка. Явно ми липсва допира с природата, ама то в тази зима няма човек къде да мръдне. Чакам да пукне пролетта, че да се порадвам малко на дръвчетата, на цветята, да отида на село и да си насея собствени зеленчуци.
Публикувано 21 февруари 2012 - 11:12
Сабинка-бързо оздравяване - всъщност,когато пиша това,съм сигурна,че вече ще си тип-топ,както се казва
.Да ти кажа - не се негативизирай,от това,че по-възрастните не те разбират,относно храненето,което си предприела.Както се казва-ти ги слушай от уважение,или се прави,че ги слушаш,а си прави това,което смяташ за правилно.Но да ти кажа,не е от възрастта - защото,който се самоосъзнае по един или друг начин ,дори да е на 80 год.намира смисъл да се хване в правилното решение и да направи нещо полезно за себе си.А има и млади хора по на 20 год.които така са заблудени относно начина на живот,че по-трудно може да се убедят ,отколкото по-големите хора.
Пожелавам ти и успех в градинарстването,то ще отнеме негативната енергия и ще те зареди с много положителна такава.Още по-вече ще си доволна,като знаеш,че със собственият си труд,допринасяш за пълноценното си хранене!
Пожелавам ти и успех в градинарстването,то ще отнеме негативната енергия и ще те зареди с много положителна такава.Още по-вече ще си доволна,като знаеш,че със собственият си труд,допринасяш за пълноценното си хранене!
Публикувано 01 май 2012 - 17:27
Привет и от мен-още една Русенка
.Аз мога да споделя,че родителите ми много подкрепят здравословното хранене-винаги прясна салатка,много плодове,нищо пържено,в градината си отглеждат собствена зеленчукова продукция и т.н.Те с охота си хапват кълнове,които им приготвям,ядат сурови ядки.Съгласна съм с lindorina,че не възрастта е причината,а самите хора.
Публикувано 01 май 2012 - 17:51
Добре дошла, Амазонка. Страшно много се радвам на семейства и най-вече на родители, които не са загубили любовта си към земята и реколтата. Надявам се да намериш сродни души, с които по възможност да се срещате и да си споделяте информация, рецептички и знания
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Към сайта