Към съдържанието

- - - - -

Сборник Книги

5 отговора на тази тема

#1 Вери

Баш бабаитка

•  

• 1086 мнения
  • ГрадМонреал, Канада
  • Онлайн цели : 8d 16h 41m 48s

Публикувано 16 декември 2011 - 10:43

Книга на български на тема Суровоядство естествено. :)

http://www.zdravoslo...hida-11126.html

Тази книга включва 381 рецепти. Почувствайте се по-здрави и по-млади със световните капацитети д-р К. Ниши, д-р Х. Шелтън, д-р К. Джефри, д-р Б. Бенер и д-р А.Чупрун. Предложения за дневни и лечебни менюта, прости правила и вкусни рецепти.

Препоръката на прзорливите учени е да се яде редовно и колкото може повече сурова храна - тя е здраве, профилактика, бягство от отровите на съвремието ни.

И прясна прясна книгата на Надя Петрова:

http://natureinsider.com/ebook/

#2 Вери

Баш бабаитка

•  

• 1086 мнения
  • ГрадМонреал, Канада

Публикувано 17 януари 2012 - 20:04

http://www.book.stor...ia-butenko.html

на български.

#3 Milen

Майстор кулинар

•  

• 1186 мнения
  • ГрадБургас / Монреал
  • Онлайн цели : 3d 4h 25m 4s

Публикувано 17 януари 2012 - 20:13

Аз пък предпочитам да си я чета в оригинал - нали сме братушки, требе да се уважаваме :)

#4 lindorina

Осъзнал

•  

• 97 мнения
  • Онлайн цели : 1d 14h 29m 33s

Публикувано 08 февруари 2012 - 14:49

Вери,на Бутенко ми се струва че ще е интересна.Ти чела ли си я........Ъ,що пък за въпрос зададох weird
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

#5 Вери

Баш бабаитка

•  

• 1086 мнения
  • ГрадМонреал, Канада

Публикувано 08 февруари 2012 - 15:57

Да, беше една от първите. :)

#6 Milen

Майстор кулинар

•  

• 1186 мнения
  • ГрадБургас / Монреал
  • Онлайн цели : 3d 4h 25m 4s

Публикувано 11 февруари 2012 - 11:35

Напоследък започвам да се замислям, защо нито една от по-известните вегански/суровоядни личности не споделя своето преди и сега. Всъщност знам само за един случай - този на Фредерик Партено, който написа книга за своя преход от всеяден към вегетарианец, веган, суровояд и стигна до своето днешно меню. Всички останали дълбавят, ровят и поучават как да се храним, а не споделят в повечето случаи те къде са бъркали, как са стигали до изводите и сие. В случая с Бутенко, женицата е била стимулирана да премнине към веганство и суровоядство поради поставена и от тогавашната медицина тежка "нелечима диагноза". Съответно в това няма нищо лошо, но тя самата не споделя за своите проблеми със зъбите, дължащи се на залитането по сладостта на плодовете и тяхното предпочитане пред зеленолистните в началния период на прехода. За мен би било много по-интересно и ценно да знам, че един човек на практика споделя откровено всички свои проблеми и успехи, а не воден от поредната комерсиална мода да пише само за онова, което хората искат да чуят. Голяма част от веганите/суровоядите-кулинари не консумират ежедневно предлаганите от тях в книги и прочие ястия, но именно за техните хранителни навици много рядко се споделя. Май ще трябва да се хващам за перото и да пиша ферман за житието и битието ;) l-o-l

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни