Към съдържанието

- - - - -

За Добро Настроение :)

57 отговора на тази тема

#41 lindorina

Осъзнал

•  

• 97 мнения
  • Онлайн цели : 1d 14h 29m 33s

Публикувано 25 януари 2012 - 17:52

Верка,пак благодарство за хубавите пожелания bighug
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

#42 Вери

Баш бабаитка

•  

• 1086 мнения
  • ГрадМонреал, Канада
  • Онлайн цели : 8d 16h 41m 48s

Публикувано 25 януари 2012 - 22:46

Пак заповядай. :)

И Милен ми вика Верка.

Свекърва ми Верче.

А май почти всички останали- близки, познати, приятели Вери. Така ми казваше една приятелка едно време, преди май 13-14 години. После като реших да си регистрирам пощи, мощи, профили и така се писах.
Като се представям някъде Вера и ми става странно понякога. А е толкова хубаво име, много си го харесвам. :)

Вери може да се тълкува всякак; който както иска.
От very. ;)

#43 lindorina

Осъзнал

•  

• 97 мнения

Публикувано 31 януари 2012 - 11:37

Да,Верка права си - Вера е толкова хубаво име,аз го асоциирам и с Вяра - а вярата за мене е нещо много съществено в този живот.Смятам,че човек е доста ощетен ако не я притежава,или пък я изгуби някъде по пътя.А ти я носиш в себе си и повлияваш на доста хора! bighug

#44 Milen

Майстор кулинар

•  

• 1186 мнения
  • ГрадБургас / Монреал
  • Онлайн цели : 3d 4h 25m 4s

Публикувано 31 януари 2012 - 17:13

Ами даа, ето защо аз съм толкова вярващ (е, най-вече вярвам в своите способности, но важното е да се вярва в нещо) :)

#45 Вери

Баш бабаитка

•  

• 1086 мнения
  • ГрадМонреал, Канада

Публикувано 31 януари 2012 - 19:31

Благодаря, Линдоринче! :)

Да, от Вяра е, но е стара форма. Кръстена съм на баба ми Вера.
Много хора си мислят, че нямам имен ден на 17-ти септември, защото съм била Вера. хахаха

#46 Milen

Майстор кулинар

•  

• 1186 мнения
  • ГрадБургас / Монреал

Публикувано 07 февруари 2012 - 17:21

Еее дее.. не бягай от почерпката.. Няма да ти се размине.. Вяра, Вера, Вери, Веро, както и да ти викат, именичка си и това е то. (бам печата - заклеймено с нотариален подпис :P)

#47 Gufi

Прохождащ

•  

• 38 мнения
  • ГрадБургас/Атина
  • Онлайн цели : 1d 23h 14m 29s

Публикувано 08 февруари 2012 - 13:48

Вера на гръцки означава брачна халка :))

#48 Вери

Баш бабаитка

•  

• 1086 мнения
  • ГрадМонреал, Канада

Публикувано 08 февруари 2012 - 15:58

Аха, бъзикали са ме на тази тема. :)

#49 Milen

Майстор кулинар

•  

• 1186 мнения
  • ГрадБургас / Монреал

Публикувано 11 февруари 2012 - 11:28

Хехех,, сещам се аз за една случка покрай нашето събиране с пУловинката и брачната халка (по-скоро годежен де), макар и двамата да нямахме намерение да правим сватби и прочие ненужни церемонии, но странството ни до Канада да беше обречено на провал без бленувания за много хора подпис в ритуалната зала. :))

#50 lindorina

Осъзнал

•  

• 97 мнения

Публикувано 21 февруари 2012 - 11:01

Я,ама защо тук никой не идва да пише :huh: Къде сте бе хора,точно сега,когато е студено е времето за това :) Всъщност,не мога да упреквам никого,защото в това забързано ежедневие,не винаги остават моменти за писане.Но аз си мисля,че човек,когато иска нещо-винаги може да намери начин за това.А ,за да намери начин,като че ли трябва да е в кондиция със себе си - т.е.мисля,че духовно и физически трябва да сме в изправност.Имаме ли нещо,което да ни тежи на раменете и нямаме желание за нищо.Поне при мен е така.
Да споделя нещо с вас.То не е чак такова голямо геройство,в сравнение с хора суровоядци или пълни вегани,но вие сте ми приятелчета-нали ::) та-да ви кажа - решила съм да постя-тази година Великият пост започва от понеделник 27февруари.Убедена съм на 100%,че това ще е отключващият момент и плавният ми преход към още по-здравословния начин на живот и по-голям процент суровоядство.Защото признавам си/ама нали споделен грях е половин грях :) /напоследък прекалих с храни,които не са ама хич полезни.Правя си някаква самооценка защо така се случи.И,стигам до извода,липсата на месо по някакъв начин почти година,колкото и да не съм го обичала и консумирала често - ме е карала да вкарвам в устата си такива храни.Не се упреквам - напротив,правя си реалната самооценка,как се чувствам на определени етапи от живота ми,а както и тук често сме споделяли - личния опит е най-добрият учител.Някъде прочетох и много ми хареса,че пътя към суровоядството е 3-4 крачки напред ,1 назад.
Исках да кажа,че постите за мен ще бъдат трамплина към по-доброто душевно и физическо състояние.И други път съм постила,но не съм била с това съзнание все още.Радвам се ,че споделям с вас и още ще споделям.Сигурна съм,че тук ще получа приятелски съвети и подкрепа.
Пожелавам на всички хубав ден-целеустремен,динамичен,слънчев и изпълнен с топлина в душите,въпреки минусовите температури! blowkiss

#51 Вери

Баш бабаитка

•  

• 1086 мнения
  • ГрадМонреал, Канада

Публикувано 21 февруари 2012 - 20:38

Линди, не знам защо никой не идва и не споделя....както и да е...на никого не търся сметка.
Но няма и да ги оправдая с това:
"в това забързано ежедневие,не винаги остават моменти за писане."
защото не е вярно, повярвай ми. Нали знаеш: светът е малък. Имам си наблюдения...

"Но аз си мисля,че човек,когато иска нещо-винаги може да намери начин за това"
Именно! Тук съм много съгласна.
Явно тук не е мястото, за което да остава време...

Великият Векикденски пост преди 3 години беше при нас решаващ момент. Така че ти пожелавам успех! Ще се справиш! :)

"пътя към суровоядството е 3-4 крачки напред ,1 назад"
това ми е познато...мисля, че някой от нас го е казвал или писал...беше нещо от сорта да не съжаляват, че правят крачка назад; това е част от пътя. Въпросът е крачките напред да не са 3-4, а назад 7-8; това обикновено е свъзрано с рязък преход. ;)

Благодаря за споделеното от теб! pcgeek bighug
А ако чувстваш нужда и ще ти е комфортно, може да пуснеш тема по въпроса. :)

#52 lindorina

Осъзнал

•  

• 97 мнения

Публикувано 21 февруари 2012 - 22:35

Верка,много се зарадвах на отговора ти bighugБлагодаря ти,че вярвяш в мен.Това за темичката е идея - като наближи и може да пусна,дори в нея да си пишем само аз и ти...а ма кой пък знае,аз обикновено увличам хората tongout

#53 Вери

Баш бабаитка

•  

• 1086 мнения
  • ГрадМонреал, Канада

Публикувано 21 февруари 2012 - 22:48

И аз и ти да сме - пак ще е добре.

Това, за което ми е тъпо е, че идват, питат и после потъват в дън земя. Няма обратна връзка и не само.
Оххх, много мога да пиша и говоря, но се уморих. Последната седмица отделих много време; писала съм на едно друго място понеже там са бая дето четат. ;)
Не си заслужава повече да го обсъждам. :)

#54 Калинче

Задълбал

•  

• 236 мнения
  • ГрадСофия
  • Онлайн цели : 4d 6h 31m 55s

Публикувано 22 февруари 2012 - 09:55

Линдорина тъкмо писах че съм направила голяма крачка на зад в храненето си и те чета тук....ето го и моят път сега..постите,давай пускай я темата имаме да си пишеме там Това към което изпитвам глад или нужда е (направо забравям всичко писано а и половин година справяне без дори да съм помисляла за него)е месото и то червено,маслото и сметаната УЖАС.....................!!! ЩЕ ПОСТЯ но ще ми трябват енергийните им заместници....защото ми липсва енергия,а ядки и жен шен и годжи бери ги ям в количества,кълнове също...но нещо пропускам.Семената от чия четох че дават много енергия,но не съм ги пробвала още.А и много сладки боклуци изядох ....забравих и за суровите сладки и за всичко.....((((((

#55 Вери

Баш бабаитка

•  

• 1086 мнения
  • ГрадМонреал, Канада

Публикувано 22 февруари 2012 - 16:46

Калинче, само не се укорявай. bighug
Имало е защо да се случи точно това.
Хайде сега гледай напред, пък всичко останало е минало бешало. :)

Радвам се, че се разписа.

#56 Калинче

Задълбал

•  

• 236 мнения
  • ГрадСофия

Публикувано 22 февруари 2012 - 16:50

Здрасти Вери))))) И аз се радвам....цял ден съм тук и се зарибявам ,че имам да наваксам blowkiss
трябва да пуснете един чат...хехех да се поздравяваме като се засичаме))))

#57 Вери

Баш бабаитка

•  

• 1086 мнения
  • ГрадМонреал, Канада

Публикувано 22 февруари 2012 - 18:03

Имаше чат, но го махнахме.
Товареше системата, а и никой не му обръщаше внимание.
:)

#58 Калинче

Задълбал

•  

• 236 мнения
  • ГрадСофия

Публикувано 22 февруари 2012 - 18:28

аууу горгия чат,как може никой да не му е обръщал внимание....жалко))))

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни